Hotel Srebrna lisica poseduje 34 komforne family sobe i 8 dvokrevetnih soba.
Svaka family soba sadrži dve odvojene prostorije, u jednoj prostoriji udoban francuski ležaj, u drugoj trosed i singl, zatim kupatilo, garderobni ormar, dva televizora sa plazma ekranom i telefon.

Svaka dvokrevetna soba sadrži kupatilo, garderobni ormar, udoban francuski ležaj (ili dva singla), televizor sa plazma ekranom i telefon.

Iz prostranog hola, pored prodavnice, ulazi se u restoran sa nacionalnom kuhinjom.
Polupansion, doručak i večera, podrazumeva samoposluživanje na bazi „švedskog stola“.

– Vreme doručka je od 8.00 do 10.30 časova,
– Dnevni meni od 13.00 do 16.00 časova,
– Večera od 17.30 do 20.30 časova.

Pored tradicionalnih toplih i hladnih predjela, zatim jela i deserta, šef kuhinje Nevena Đurić sa saradnicima se potrudila da obezbedi i razna prijatna gurmanska iznenađenja.

Tu su, pre svega, tople domaće pogače, domaći kajmak, sir, ajvar… ali i pita od borovnica za koju je na Saboru starih jela i zanata ubedljivo odnela prvu nagradu.

Po njoj je poznata i mnogo dalje od Kopaonika! Izbirljiviji mogu da se opredele i za jela a la carte. Hrana se priprema od pažljivo izabranih visokokvalitetnih domaćih namirnica i to mahom uzgajenih na samom Kopaoniku ili u njegovoj najbližoj okolini.

I u aperitiv bar se ulazi iz hola. Reč je o prijatnom kutku za sedenje i jedinom mestu u „Srebrnoj lisici“ gde je dozvoljeno zapaliti cigaretu, u kome se, pored klasičnih bezalkoholnih napitaka, mogu probati i dobra visokokvalitetna vina iz okolnog župskog vinogrja što, naravno, ne isključuje i veći broj stranih, provereno dobrih, belih i crnih vina.

Za one koji žele nešto „jače“, obezbeđeno je nekoliko vrsta pravih domaćih rakija – od kajsije, dunje i šljive. Kuvano vino i rakija se na Kopaoniku podrazumevaju, ali, ukoliko neko želi i rum sa čajem – nema problema.

Kafa, domaća i espreso, desetak vrsta čajeva, kapućino, topla čokolada, svima prijaju. Jedino cene nisu ni „kopaoničke“ ni „morske“, ali je zato osmeh onih koji će Vas dočekati i uslužiti – besplatan.

Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl, aperitiv bar “Srebrne lisice” se lako i brzo pretvara u odgovarajuću salu.