Hotel SREBRNA LISICA - Top lokacija, odlična hrana, udoban smeštaj i dobre cene ! 

USLUGE

DOBRODOŠLI

Restoran

Iz prostranog hola, pored prodavnice, ulazi se u restoran sa nacionalnom kuhinjom.
Polupansion, doručak i večera, podrazumeva samoposluživanje na bazi „švedskog stola“.

– Vreme doručka je od 8.00 do 10.30 časova,
– Dnevni meni od 13.00 do 16.00 časova,
– Večera od 17.30 do 20.30 časova.

Pored tradicionalnih toplih i hladnih predjela, zatim jela i deserta, šef kuhinje Nevena Đurić sa saradnicima se potrudila da obezbedi i razna prijatna gurmanska iznenađenja.

Tu su, pre svega, tople domaće pogače, domaći kajmak, sir, ajvar… ali i pita od borovnica za koju je na Saboru starih jela i zanata ubedljivo odnela prvu nagradu.

Po njoj je poznata i mnogo dalje od Kopaonika! Izbirljiviji mogu da se opredele i za jela a la carte. Hrana se priprema od pažljivo izabranih visokokvalitetnih domaćih namirnica i to mahom uzgajenih na samom Kopaoniku ili u njegovoj najbližoj okolini.

srebrna-lisica-ambijent
MGF01927
srebrna lisica ručak

Smeštaj

Hotel Srebrna lisica poseduje 34 komforne family sobe i 8 dvokrevetnih soba.
Svaka family soba sadrži dve odvojene prostorije, u jednoj prostoriji udoban francuski ležaj, u drugoj trosed i singl, zatim kupatilo, garderobni ormar, dva televizora sa plazma ekranom i telefon.

Svaka dvokrevetna soba sadrži kupatilo, garderobni ormar, udoban francuski ležaj (ili dva singla), televizor sa plazma ekranom i telefon.

srebrna_lisica_smestaj3-
srebrnalisica_smestaj2_8
APERITIV BAR SREBRNA LISICA
srebrna-lisica-aperitiv
30-medium

Aperitiv bar

Reč je o prijatnom kutku za sedenje i jedinom mestu u „Srebrnoj lisici“ gde je dozvoljeno zapaliti cigaretu, u kome se, pored klasičnih bezalkoholnih napitaka, mogu probati i dobra visokokvalitetna vina iz okolnog župskog vinogrja što, naravno, ne isključuje i veći broj stranih, provereno dobrih, belih i crnih vina.

Za one koji žele nešto „jače“, obezbeđeno je nekoliko vrsta pravih domaćih rakija – od kajsije, dunje i šljive. Kuvano vino i rakija se na Kopaoniku podrazumevaju, ali, ukoliko neko želi i rum sa čajem – nema problema.

Kafa, domaća i espreso, desetak vrsta čajeva, kapućino, topla čokolada, svima prijaju. Jedino cene nisu ni „kopaoničke“ ni „morske“, ali je zato osmeh onih koji će Vas dočekati i uslužiti – besplatan.

Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl, aperitiv bar “Srebrne lisice” se lako i brzo pretvara u odgovarajuću salu.

Rezervacija

Ako ste za lagani skijaški ručak

Ako već niste probali naše čorbice, onda je pravo vreme da to uradite ove zime. 

Naši stalni gosti vole time out na skijanju ili dnevnim šetnjama kako bi uživali u tolim čorbicama iz naše kuhinje.