Rekreativna nastava

Među najomiljenije goste hotela Srebrna lisica svakako spadaju učenici osnovnih škola, od prvog do četvrtog razreda, i njihovi pedagozi, koji na Kopaonik dolaze na rekreativnu nastavu.

Velika nadmorska visina bez alergena, gotovo netaknuta priroda, bogat biljni i životinjski svet, veliko prostranstvo, uz udoban smeštaj, prvoklasnu ishranu i niz pogodnosti za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, svakako utiču na to da se svake godine sve više škola opredeljuju upravo za hotel Srebrnu lisicu u kome će se „stacionirati“ u vreme rekreativne nastave. Od ranog proleća do kasne jeseni, pa i zimi. S tim što zimi, pored školskih obaveza, u program boravka se sve češće uključuje i obuka skijanja.

Pored nastave i aktivnosti u prirodi, prostor hotela je koncipiran tako da se neometano održavaju i predavanja. U restoranu, aperitiv baru i igraonici u suterenu koja se uveče pretvara u „diskoteku“, mesto izuzetno pogodno za raznorazna takmičenja i manifestacije. Od nadmetanja za naj šiz-friz, pokaži šta znaš, igara bez granica, do takmičenja u plesu i sportskih aktivnosti.

Rezervacija