Sezona 2022/23

Hotel
SREBRNA LISICA

Rezervacija

Želimo vam

Dobrodošlicu

Ako volite skijanje, mi smo blizu svih staza.  Imamo svoj ski rental i uvek u ponudi kvalitetnu opremu a za naše goste i popuste za rentiranje.  Ako ste , ipak ste za šetnju , mi smo u centru zbivanja na Kopaoniku.

Za gurmane je Srebrna Lisica pravi izbor jer smo ponosni na našu kuhinju i izbor jela. Po tome nas već prepoznaju i izdvajaju. 

Hedonisti će u našem aperitiv baru uživati u ponudi vina , prijatnoj atmosferi. Najmlađi će vreme u toplom moći da provedu u igraonici sa Sony konzolama, ili u našem loby prostoru idealnom za društvene igre.

I, ono što je vrlo bitno, naše cene su ” guest friendly” mi volimo to tako da kažemo.

srebrna-lisica-ambijent
MGF01927
srebrna lisica ručak

Hrana u našem hotelu

Naš imperativ je uvek sveža hrana, kao i ponuda jela koja obuhvata i vegetarijansku i vegansku kuhinju, kao i raznovrsna jela za najzahtevnije gurmane. Švedski sto ima ….. vrsti jela a za sve koji žele da uživaju u specijalitetima koje nudimo na raspolaganju je uvek a la cart ponuda.

VEČERA

Večera se poslužuje po principu švedskog stola. Vreme služenja obroka je od 17.30 do 20.30 časova

RUČAK

Za ručak možete uživati u našim specijalitetima. Ručak je a la carte i nije u sklopu polupansiona.

DORUČAK

Doručak se poslužuje po principu švedskog stola. Vreme služenja obroka je od 8.00 do 10.30 časova

SPECIJALITETI

Šef kuhinje Nevena Đurić sa ekipom se potrudila da obezbedi i razna prijatna gurmanska iznenađenja.

Informacije
za goste

Radno vreme:
Recepcija od 00 do 24 h
Restoran od 08 do 21 h
Kuhinja od 08 do 22 h

Služenje obroka:
Doručak od 08 do 10,30 h
Večera od 17,30 do 20,30 h

Aperitiv bar od 08 do 00 h
Room servis (samo piće) od 08 do 22 h
Skijašnica od 08,30 do 17 h
Prodavnica od 08 do 22 h

Telefon recepcije 100
Broj hotelske sobe je ujedno i njen telefonski broj

RECEPCIJA

+381(0)64 658 30 34 +381(0)36 5471 305

Lokacija

Suvo Rudište bb, 36354 Kopaonik

E-mail kontakt

prodajasrebrnalisica@gmail.com

Hotel
Srebrna Lisica

Nalazimo se u samom centru Kopaonika pored ski staze Malo jezero.

Hotel Srebrna lisica ima komforne family sobe i standardne dvokrevetne sobe. Svaka family soba sadrži dve odvojene prostorije,  u jednoj prostoriji  udoban francuski lezaj,  u drugoj  trosed i singl, zatim kupatilo, garderobni ormar,  dva televizora sa plazma ekranom i telefon. Dvokrevetne sobe su sa kupatilom, garderobni ormarom, udobnim francuskim lezajem (ili dva singla),  plazma tv-om i telefonom.

U sklopu hotela je moderno opremljena skijašnica sa ski-servisom za iznajmljivanje i održavanje ski-opreme. Za najmlađe je tu igraonica sa najnovijim PC i Sony igricama. 

Hotel Srebrna lisica vodi računa i o posebnim zahtevima gostiju kao što su, recimo, rum servis, pranje i peglanje veša, obezbeđenje vodiča za pešačke ture i sl. U sklopu hotela nalazi se vrhunski opremljen ski servis i skijasnica…

Ski centar Kopaonik

U okviru Nacionalnog parka Kopaonik izgrađen je najveći skijaški centar Srbije na 1770 metara nadmorske visine,sa 22 uređene staze za alpsko skijanje ukupne dužine oko 55 km,od kojih najduža iznosi 3500 m i s najvećom visinskom razlikom od 512 metara. Pored toga, skijaški centar Kopaonik poseduje i oko 12 km staza za nordijsko skijanje.

Teških staza („crnih“) za alpsko skijanje ima šest, srednjih („crvenih“) devet a lakih („plavih“) 21, koje „opslužuje“ 24 žičara, ski liftova i veznih ski liftova ukupnog kapaciteta 32.000 skijaša na sat. Gotovo 70 odsto staza je pokriveno sistemom za veštačko osnežavanje. (Zvanicni podaci o stazama – www.skis.rs)

Skijaški centar Kopaonik je u proseku 160 dana godišnje pod snežnim pokrivačem uz 200 sunčanih dana.

Hotel Srebrna lisicaje smešten između staza Malo jezero i Sunčana dolina, na 1752 metra nadmorske visine.Dakle, iz hotela se zimi izlazi na skijama ili bordu i do njega dolazi na istima.

InfoKOP

Budite u toku sa prilikama u Ski centru Kopaonik.

Pratite visinu padavina, vremensku prognozu, aktuelnosti , informišite se o cenama , adrenalinskim sadržajima ili jednostavno , pratite web camere na Koaponiku :

HOTEL Srebrna Lisica

AKTIVNOSTI

E, u ovom uživaju samo oni koji znaju. Oni kojima nije teško (naprotiv!) da obiđu Markov Kamen, slapove Jelovarnika, kažu najvećeg vodopada u Srbiji, Kozje stene sa Mijatovića jazom, zatim vrh Jadovnika…

Zatim, tajanstvene „piramide“ iz ko zna kog razloga nazvanog „Kukavica“, već poznato Semeteško jezero sa plovećim ostrvom i bajkama o njegovim zagonetnim „stanovnicima“, nekadašnje svetilište, kasniju bogomolju Metođe, ostatke crkvice na Crkvinama podno Pančićevog vrha…

Pored okrepljenja i ugodnog i udobnog smeštaja i boravka u Srebrnoj lisici, gostima su na raspolaganju i:

  • adrenalinski park (Tjubing, Zip-Line, Bob na šinama),
  • kilometri staza za šetnju, pešačke ture, džoging, vožnju bicikla,
  • mogućnost organizovanja letenja paraglajderom,
  • obilazak manastira – Studenica, Žiča, Đurđevi Stupovi, Stara i Nova Pavlica, Crna Reka, Sopoćani…

AKTIVAN ODMOR

Više informacija, sadržaja i ponuda je na "click" od Vas

SEMINARI

Više informacija, sadržaja i ponuda je na "click" od Vas

NASTAVA U PRIRODI

Ovoj temi svo posvetili čitav jedan poseban sajt , na "click"

Utisci naših gostiju
i saradnika

Sa hotelom Srebrna Lisica sarađujem deceniju, i duže. Prošlo je mnogo grupa za to vreme , i kada se svaka smena vrati zadovoljna nema većeg uspeha i priznanja za dobro obavljen posao. Izuzetno sam zahvalna Upravi hotela na sjajnoj saradnji. Bravo za moje kolege i saradnike.

MAJA BOŽIČNIK

KONDOR TIS AGENCIJA

MAJA

Skijanje je moja velika ljubav i opsesija ali i boravak leti na planini. Kopaonik je dugogodišnji izbor, gotovo tradicija i uvek se vraćamo, a hotel Srebrna lisica je naša “kuća” na Kopaoniku. Udoban, sjajno pozicioniran, sa fantastičnom hranom . SL ima čistu 10ku od nas !

STAŠA TADIN

DUGOGODIŠNJI GOST

Kao rukovodilac turističke agencije ali i kao Upravnik našeg hotela u Orašcu želim da uputim pohvale kolegama i čitavoj ekipi hotela Srebrna Lisica  na sjajnom poslu koji obavljaju. Naši gosti su zadovoljni uslugama i uvek se rado vraćaju što je najbolji pokazatelj kvaliteta.

BILJANA GOSPAVIĆ

A&L tours ORAŠAC

REZERVACIJA