Hotel SREBRNA LISICA - Top lokacija, odlična hrana, udoban smeštaj i dobre cene ! 

INFORMACIJE

o hotelu 

Dobrodošli

Ako volite skijanje, mi smo blizu svih staza.  Imamo svoj ski rental i uvek u ponudi kvalitetnu opremu a za naše goste i popuste za rentiranje.  Ako ste , ipak ste za šetnju , mi smo u centru zbivanja na Kopaoniku.

Za gurmane je Srebrna Lisica pravi izbor jer smo ponosni na našu kuhinju i izbor jela. Po tome nas već prepoznaju i izdvajaju. 

Hedonisti će u našem aperitiv baru uživati u ponudi vina , prijatnoj atmosferi. Najmlađi će vreme u toplom moći da provedu u igraonici sa Sony konzolama, ili u našem loby prostoru idealnom za društvene igre.

I, ono što je vrlo bitno, naše cene su ” guest friendly” mi volimo to tako da kažemo.

srebrna-lisica-ambijent
MGF01927
srebrna lisica ručak

Hrana u našem hotelu

Naš imperativ je uvek sveža hrana, kao i ponuda jela koja obuhvata i vegetarijansku i vegansku kuhinju, kao i raznovrsna jela za najzahtevnije gurmane. Švedski sto ima ….. vrsti jela a za sve koji žele da uživaju u specijalitetima koje nudimo na raspolaganju je uvek a la cart ponuda.

VEČERA

Večera se poslužuje po principu švedskog stola. Vreme služenja obroka je od 17.30 do 20.30 časova

RUČAK

Za ručak možete uživati u našim specijalitetima. Ručak je a la carte i nije u sklopu polupansiona.

DORUČAK

Doručak se poslužuje po principu švedskog stola. Vreme služenja obroka je od 8.00 do 10.30 časova

SPECIJALITETI

Šef kuhinje Nevena Đurić sa ekipom se potrudila da obezbedi i razna prijatna gurmanska iznenađenja.

Informacije o hotelu

Mi smo u centru ski centra.

U sklopu hotela je moderno opremljena skijašnica sa ski-servisom za iznajmljivanje i održavanje ski-opreme. Početnici i rekreativci mogu na recepciji da zakažu časove obuke vožnje skija i ski-borda kod vrhunskih ski-učitelja.

Za mlađe, a ukoliko žele mogu i stariji, tu je i igraonica sa najnovijim PC i Sony igricama. U holu, kao i restoranu i aperitiv baru, obezbeđena je bežična internet veza. Nedaleko od recepcije je i prodavnica u kojoj se mogu kupiti slane i slatke grickalice, pasta za zube, kreme za lice i telo, cigarete, voda, suveniri…

Pored prodavnice je ulaz u restoran. Polupansion, doručak i večera, podrazumevaju samoposluživanje na bazi „švedskog stola“. Izbirljiviji mogu da se opredele i za jela a la carte.

U istom nivou je i aperitiv bar, jedini hotelski prostor u kome je dozvoljeno pušenje. Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl, aperitiv bar Srebrne lisice se lako i brzo pretvara u odgovarajuću salu.

Family sobe se nalaze na tri sprata iznad recepcije. Dvokrevetne sobe su na cetvrtom spratu”.

Hotel Srebrna lisica vodi računa i o posebnim zahtevima gostiju kao što su, recimo, rum servis, pranje i peglanje veša, obezbeđenje vodiča za pešačke ture i sl.

U sklopu hotela nalazi se vrhunski opremljen ski servis i skijasnica. Ski oprema obuhvata skije, ski cipele, stapove, snow bord i dodatnu opremu po zahtevu. Oprema je pazljivo birana, tako da zadovolji sve kriterijume kako pocetnika u skijanju, tako i vrhunskih skijasa. Skijasnica je locirana tako da skijama mozete direktno iz hotela na stazu. Gosti hotela ostvaruju dodatni popust na iznajmljivanje opreme.Kontakt telefon: 065/252-8252

HOTEL SREBRNA LISICA

GALERIJA

Doživite deo ambijenta i atmosfere iz hotela Srebrna Lisica na Kopaoniku. 

REZERVACIJA