Hotel SREBRNA LISICA - Top lokacija, odlična hrana, udoban smeštaj i dobre cene ! 

INFORMACIJE

Hotel

Kopaonik je planina srednje visine, sa najvišim, Pančićevim, vrhom od 2017 m/nv .

U okviru Nacionalnog parka Kopaonik izgrađen je najveći skijaški centar Srbije na 1770 metara nadmorske visine,sa 22 uređene staze za alpsko skijanje ukupne dužine oko 55 km,od kojih najduža iznosi 3500 m i s najvećom visinskom razlikom od 512 metara. Pored toga, skijaški centar Kopaonik poseduje i oko 12 km staza za nordijsko skijanje.

Teških staza („crnih“) za alpsko skijanje ima šest, srednjih („crvenih“) devet a lakih („plavih“) 21, koje „opslužuje“ 24 žičara, ski liftova i veznih ski liftova ukupnog kapaciteta 32.000 skijaša na sat. Gotovo 70 odsto staza je pokriveno sistemom za veštačko osnežavanje. (Zvanicni podaci o stazama – www.skis.rs)

Skijaški centar Kopaonik je u proseku 160 dana godišnje pod snežnim pokrivačem uz 200 sunčanih dana.

Hotel Srebrna lisicaje smešten između staza Malo jezero i Sunčana dolina, na 1752 metra nadmorske visine.Dakle, iz hotela se zimi izlazi na skijama ili bordu i do njega dolazi na istima.

Kako do nas

Kopaonik je udaljen od Beograda 290 km, od Novog Sada 370 km a od Niša 118 km.

Ljubitelji Kopaonika iz severnog dela Srbije se najčešće opredeljuju za dolazak autoputem Subotica – Beograd – Niš, sa isključenjem kod Pojata, zatim Ćićevac – Kruševac – Brus, u Brzeću skretanje desno za Kopaonik.

Ibarskom magistralom Ljig – Gornji Milanovac – Čačak – Kraljevo sa isključenjem kod Biljanovca ka Jošaničkoj Banji i, naravno, Kopaoniku. U slučaju zimskih vremenskih nepogoda, ovaj pravac se i preporučuje budući da put Jošanička Banja – Kopaonik nikada nije bio zavejan. Neki se odlučuju i za alternativan pravac – Beograd – Batočina – Kragujevac – Kraljevo – Biljanovac – Jošanička Banja – Kopaonik.

Autoputem iz pravca Niša, isključenje je takođe kod Pojata. Alternativni pravac je Niš – Prokuplje – Blace – Brus – Brzeće – Kopaonik, za koji se gosti najčešće i najradije odlučuju.

Autoputem Beograd-Preljina.

Idući iz pravca Brusa i Brzeća, nakon prolaska turističkog centra, pored ambulante putem ka Raški i Jošaničkoj Banji, valja skrenuti levo (kod tehničke baze) i ići uzbrdo do kraja naselja.

Pred sam ulaz u ski-centar, idući iz pravca Jošaničke Banje i Raške, desno (kod tehničke baze) odvaja se put i vodi do hotelskog parkinga i samog objekta Srebrna lisica.

Autobuske linije

Beograd – Kopaonik : 07 (dolazak 12,15);  08(13); 12(17,15)

Novi Sad – Kopaonik: 5,45 (dolazak 12,15); 06,15(13)

Kopaonik – Beograd: 14(dolazak 19); 14,45(20); 15(20)

Kopaonik – Novi Sad: 14(dolazak 20); 16(23)

srebrna lisica put

Sadržaji

Mi smo u centru ski centra.

U sklopu hotela je moderno opremljena skijašnica sa ski-servisom za iznajmljivanje i održavanje ski-opreme. Početnici i rekreativci mogu na recepciji da zakažu časove obuke vožnje skija i ski-borda kod vrhunskih ski-učitelja.

Za mlađe, a ukoliko žele mogu i stariji, tu je i igraonica sa najnovijim PC i Sony igricama. U holu, kao i restoranu i aperitiv baru, obezbeđena je bežična internet veza. Nedaleko od recepcije je i prodavnica u kojoj se mogu kupiti slane i slatke grickalice, pasta za zube, kreme za lice i telo, cigarete, voda, suveniri…

Pored prodavnice je ulaz u restoran. Polupansion, doručak i večera, podrazumevaju samoposluživanje na bazi „švedskog stola“. Izbirljiviji mogu da se opredele i za jela a la carte.

U istom nivou je i aperitiv bar, jedini hotelski prostor u kome je dozvoljeno pušenje. Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl, aperitiv bar Srebrne lisice se lako i brzo pretvara u odgovarajuću salu.

Family sobe se nalaze na tri sprata iznad recepcije. Dvokrevetne sobe su na cetvrtom spratu”.

Hotel Srebrna lisica vodi računa i o posebnim zahtevima gostiju kao što su, recimo, rum servis, pranje i peglanje veša, obezbeđenje vodiča za pešačke ture i sl.

U sklopu hotela nalazi se vrhunski opremljen ski servis i skijasnica. Ski oprema obuhvata skije, ski cipele, stapove, snow bord i dodatnu opremu po zahtevu. Oprema je pazljivo birana, tako da zadovolji sve kriterijume kako pocetnika u skijanju, tako i vrhunskih skijasa. Skijasnica je locirana tako da skijama mozete direktno iz hotela na stazu. Gosti hotela ostvaruju dodatni popust na iznajmljivanje opreme.Kontakt telefon: 065/252-8252

ski centar kopaonik

GALERIJA

Doživite deo ambijenta i atmosfere sa Kopaonika iz hotela Srebrna Lisica . 

REZERVACIJA